Unde ne vom putea împărtăși în aceste vremuri tulburi?

Întreabă preotul

Unde ne vom putea împărtăși în aceste vremuri tulburi?

    • Unde ne vom putea împărtăși în aceste vremuri tulburi?
      Foto: Oana Nechifor

      Foto: Oana Nechifor

Alexandra
întreabă:

Sărut mâna, părinte! Unde ne vom putea împărtăși în aceste vremuri tulburi?

pr Constantin Sturzu a răspuns:
2 Aprilie 2020

Doamne ajută, Alexandra!

Dacă sunt situații excepționale chemăm preotul, care va veni acasă să ne împărtășească, iar dacă nu, să plângem, căci pentru păcatele noastre nu ne putem împărtăși. E un canon pe care ni-l dă Dumnezeu.

Apropos, există Muntele Carantaniei, unde Mântuitorul a stat și a postit patruzeci de zile și a flămânzit. A intrat singur în carantină, ca să zic așa. Și noi suntem tot într-un soi de carantină, ca să înțelegem mai bine, să conștientizăm și să apreciem, să fim recunoscători pentru ceea ce am avut și n-am știut să prețuim, iar acum putem să pierdem, dacă nu suntem tari în credință și n-avem pocăință.

Dumnezeu să vă ajute!

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: