Beneficiile sucului de turmeric
Turmericul este o rădăcinoasă intens folosită în bucătăria indiană, atât în stare proaspătă, cât și sub formă de pulbere sau ceai.
Pentru a prepara acest suc, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- câteva rădăcini proaspete de turmeric
- suc de lămâie proaspăt stors.
Folosind un storcător cu melc, stoarceți rădăcinile de turmeric.
Sucul astfel obținut se va păstra într-un recipient din sticlă, închis ermetic, la frigider, cel mult 3 zile.
Se amestecă 2 linguri cu suc de turmeric cu sucul a 2 lămâi, 2-3 lingurițe cu miere de albine, 3-4 frunze de mentă și 500 ml de apă plată.
Omogenizați și consumați zilnic.
Sucul este recomandat pentru:
- a scădea riscul apariției cancerului
- reglarea glicemiei
- reglarea insulinei din organism
- reducerea durerilor cauzate de artrită
- încetinirea progresului maladiei Alzheimer
- tratarea indigestiei
- accelerarea metabolismului
- reducerea inflamației creierului
- reducerea durerii și inflamației cauzate de osteoartrită
- grăbirea vindecării rănilor și infecțiilor
- psoriazis
- eczeme
- pete pigmentare
- a menține sănătatea pielii.
*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.
- Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro