Brioșe cu ou și bacon
Atunci când timpul este limitat, puteți prepara micul-dejun cu o seară înainte.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 4 ouă
- 4 felii de bacon
- ulei
- sare și piper după gust.
Încălziți cuptorul la 180°C. Între timp, spargeți ouăle într-un bol, asezonați-le cu sare și piper și omogenizați-le cu o furculiță.
Ungeți forma de brioșe cu ulei și căptușiți-o cu o felie de bacon.
Turnați ou deasupra, cam trei sferturi din capacitatea unei cavități și dați tava la cuptor până când oul este gata. Se verifică ușor cu o scobitoare.
Brioșele sunt delicioase atât calde cât și reci, putând fi luate cu ușurință și la pachet.
Poftă bună!
De ce este bine să mâncăm fenicul
Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro