Brioșe cu ou și bacon
Atunci când timpul este limitat, puteți prepara micul-dejun cu o seară înainte.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 4 ouă
- 4 felii de bacon
- ulei
- sare și piper după gust.
Încălziți cuptorul la 180°C. Între timp, spargeți ouăle într-un bol, asezonați-le cu sare și piper și omogenizați-le cu o furculiță.
Ungeți forma de brioșe cu ulei și căptușiți-o cu o felie de bacon.
Turnați ou deasupra, cam trei sferturi din capacitatea unei cavități și dați tava la cuptor până când oul este gata. Se verifică ușor cu o scobitoare.
Brioșele sunt delicioase atât calde cât și reci, putând fi luate cu ușurință și la pachet.
Poftă bună!
- Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro