Brioșe cu ou și bacon

Stil de viaţă

Brioșe cu ou și bacon

Atunci când timpul este limitat, puteți prepara micul-dejun cu o seară înainte.

Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 4 ouă
  • 4 felii de bacon
  • ulei
  • sare și piper după gust.

Încălziți cuptorul la 180°C. Între timp, spargeți ouăle într-un bol, asezonați-le cu sare și piper și omogenizați-le cu o furculiță.

Ungeți forma de brioșe cu ulei și căptușiți-o cu o felie de bacon.

Turnați ou deasupra, cam trei sferturi din capacitatea unei cavități și dați tava la cuptor până când oul este gata. Se verifică ușor cu o scobitoare.

Brioșele sunt delicioase atât calde cât și reci, putând fi luate cu ușurință și la pachet.

Poftă bună!

Citește despre: