Ceaiul Matcha și beneficiile sale
Ceaiul Matcha este un ceai japonez care se prezintă sub forma unei pudre fine, obținută prin măcinarea frunzelor de ceai verde, conținând de 137 de ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde obișnuit.
Datorită procesului prin care acest ceai este obținut, acesta reține de 10 ori mai mulți nutrienți decât alte ceaiuri verzi.
Pentru a prepara ceaiul, adăugați într-o cană cu apă clocotită o linguriță de pulbere și omogenizați timp de câteva minute amestecul cu o perie specială de bambus.
Între beneficiile acestui ceai amintim:
- detoxifiază, inclusiv metalele grele și chimicalele;
- normalizează sistemul hormonal;
- previne cancerul;
- contribuie la combaterea obezității;
- are efect energizant;
- încetinește procesul de îmbătrânire;
- întărește sistemul imunitar;
- scade nivelul de colesterol;
- menține sănătatea gastro-intestinală;
- combate constipația;
- relaxează vasele sangvine;
- previne bolile de inimă;
- crește puterea de concentrare.
*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.
De ce este bine să mâncăm nuci caju
18 noiembrie – Ziua Europeană a Informării despre Antibiotice
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro