Cină cu piept de pui
Cina ar trebui să fie o masă ușoară, cu puține calorii, dar bogată în fibre care să stimuleze activitatea digestiei și a tractului intestinal.
Pentru pregătirea acestei mese, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- o bucată de piept de pui (de mărimea unei palme) tăiat în bucăți egale
- 3-4 fire de pătrunjel verde
- jumătate de ardei gras roșu tăiat în fâșii
- 6 frunze de salată verde rupte bucăți
- 5-6 roșii cherry tăiate în jumătate
- o lingură cu oțet balsamic
- o linguriță cu ulei de măsline presat la rece
- sare și piper, după gust.
Pieptul de pui, asezonat cu sare și piper, se gătește pe grătar sau într-o tigaie grill unsă cu ulei, pe ambele părți, până se rumenește.
Restul ingredientelor se pun într-un bol, se adaugă uleiul și un praf de sare și se amestecă.
Când pieptul de pui este gata, se taie bucățele și se pune deasupra legumelor. Se stropește cu oțet balsamic și se consumă salata proaspătă, ca atare.
Poftă bună!
- Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro