Ciuperci umplute cu cremă de brânză
Aperitiv foarte gustos, ciupercile umplute pot fi preparate cu ușurință de oricine.
Pentru a prepara această, rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- ciuperci albe sau brune, de cultură, mari
- cremă de brânză de vaci sau de capră
- sare
- ardei iute verde și roșu tocat cât mai mărunt sau rondele cât mai subțiri.
Ciupercile se curăță (nu se spală!), se îndepărtează piciorușul și se umplu cu cremă de brânză asezonată cu sare. Se pun deasupra câteva bucățele de ardei iute și se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se dă tava la cuptorul preîncălzit la 180-200ºC pentru aproximativ 40 de minute sau până când ciupercile sunt ușor rumene.
Se consumă calde sau reci.
Poftă bună!
Humus libanez
Paste cu smântână și ciuperci
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro