Mic-dejun de inspirație englezească
Un mic dejun rapid, sățios, bogat în fibre și proteine.
Pentru a prepara această masă, aveți nevoie de maxim 10 minute și de următoarele ingrediente:
- 200 g de fasole roșie sau neagră fiartă, din conservă
- o lingură cu cașcaval rasă mare
- 2 ouă
- 2 felii de pâine neagră, graham, integrală sau cu semințe
- sare, piper, după gust
- 4 linguri cu ulei.
Fasolea se transferă din conservă într-o strecurătoare și se spală sub jet de apă rece până când apa este limpede, după care se pune într-o tigaie neaderentă, împreună cu 2 linguri cu ulei și se rumenește puțin, până când apa se evaporă complet și boabele se deschid. Se asezonează cu sare și piper și se scoate pe o farfurie.
Pâinea se lasă proaspătă sau se prăjește, după preferințe.
Ouăle se prăjesc într-o tigaie neaderentă împreună cu 2 linguri de ulei, după care se scot pe pâine.
Se presară deasupra cașcavalul ras și se servește masa caldă.
*Dacă se întâmplă să aveți deja făcută o fasole cu legume, nu vă sfiiți să luați 2-3 linguri de acolo și s-o încălziți!
Poftă bună!
Hipertiroidism – cauze, simptome, diagnostic și tratament
Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro