„Cutia lui Veniamin” – o comoară de mare preț!

Creşterea copiilor

„Cutia lui Veniamin” – o comoară de mare preț!

    • Cutia lui Veniamin
      „Cutia lui Veniamin” – o carte despre Învierea Domnului

      „Cutia lui Veniamin” – o carte despre Învierea Domnului

Alătură-te lui Veniamin într-o călătorie uimitoare a descoperirii și înțelegerii Învierii. Te așteaptă o poveste plină de înțelepciune și emoție, captivantă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

La Editura Doxologia a apărut o nouă carte pentru copii – „Cutia lui Veniamin. O poveste despre Înviere” de Melody Carlson, cu ilustrații de Jack Stockman și traducere din limba engleză realizată de Stela-Anca Radu. O carte fascinantă prin modul delicat și captivant al prezentării ultimelor zile din viața Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

Nu este de mirare că acest volum a cucerit inimile a peste 200.000 de cititori, datorită scriiturii și ilustrațiilor încântătoare care ne vor conduce în mijlocul evenimentelor petrecute acum 2000 de ani. Intrarea în Ierusalim, vinderea lui Iisus, Cina cea de Taină, rugăciunea din Grădina Ghetsimani, prinderea lui Iisus, Pătimirile Domnului și Învierea din morți, la toate aceste întâmplări participă și micul Veniamin, personajul principal al poveștii noastre.

Cu siguranță vă întrebați ce conține această mică cutie a lui Veniamin? La început, doar câteva fire de paie din pătuțul unui Copil născut în Betleem. Să fie oare acestea o comoară adevărată? Orice e posibil...

Veniamin, un copil simplu din Ierusalim, trăiește o experiență profundă care îi schimbă viața atunci când se întâlnește cu Iisus în ultima săptămână a viețuirii Sale pe pământ. În cutia de lemn pe care o păstrează, adună treptat obiecte care au legătură cu Domnul Hristos și își dă seama, în cele din urmă, că toate acestea au o valoare cu totul deosebită. Dacă vrei să i te alături lui Veniamin într-o călătorie uimitoare a descoperirii și înțelegerii Învierii, cartea aceasta îți este dedicată. Fiecare obiect dă viață speranței și iubirii, călăuzindu-i pe cei care caută lumina în întuneric.

La finalul cărții, autoarea a inclus și un mic decalog intitulat „Zece sfaturi pentru a-i călăuzi pe copii la Hristos”. Așadar, dragă cititorule, te așteaptă o carte plină de înțelepciune și emoție, captivantă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Detalii și comenzi aici, pe site-ul Editurii Doxologia: Cutia lui Veniamin. O poveste despre Înviere