Daniel Buzdugan: „Eu reușesc asta cu rugăciune, spovedanie și un pic de post”

Daniel Buzdugan a publicat zilele trecute, pe o rețea de socializare, un mesaj în care a subliniat cât de important este să ne eliberăm de grijile și gândurile nefolositoare, care „ne consumă bateria”.

„Vorbesc cu multă lume și majoritatea celor cu care povestesc sunt nemulțumiți de viețile lor.

Trăim din ce în ce mai puțin, în sensul că nu prea suntem prezenți aici și acum în viețile noastre. Pierdem clipa și nu ne bucurăm de ea! Ne consumăm rapid bateriile, pentru că avem o stare de neliniște care ne dă o aciditate în corp, iar de aici până la boală nu-i decât un pas!

Eu am o teorie: suntem ca un smartphone cu sute de aplicații deschise și astea sunt gândurile și grijile noastre, care ne consumă bateria. Ne năpădesc din ce în ce mai multe gânduri, din ce în ce mai multe griji și intrăm în paragină precum o grădină frumoasă în care nu se intervine, nu se face curat!

Închideți aplicațiile, omorâti gândurile care vă sufocă! E ușor de zis, e exact ca atunci când încerci sa faci curat în casa plină de lucruri nefolositoare și nu știi cum și de unde să începi și intri în panică. E important că ai realizat asta, al doilea pas e să scoți totul din dulap și să pui înapoi doar ce ai folosit în ultimul an! Restul la gunoi! Fără milă! Nu trebuie din prima, ci una câte una! Așa-i și cu gândurile! Eu reușesc asta cu rugăciune, spovedanie și un pic de post. Las totul în seama lui Dumnezeu, facă-se voia Lui, exact cum se spune în Tatăl nostru: „Facă-se voia Ta”, nu facă-se voia lu Buzdu!

Va strâng pe toți cu drag! O săptămâna ușoară! Și ce nu puteți face voi, sa mai facă și Dumnezeu, El ne-a făcut, El să ne ajute! Doamne ajută! Amin!”

Ultimele din categorie