Este păcat să faci reclamație la Poliție când ți s-a furat ceva?
Sarutam dreapta parinte! Acum doua saptamani mi-a fost sparta masina si mi s-a furat o geanta cu niste haine. Am trecut peste, nu am depus reclamatie. Acum, mi se sparge in acelasi loc iarasi masina si mi se fura din nou o geanta tot cu haine. Este pacat sa depun reclamatie la politie? Doamne ajuta!
Strasnic raspuns!
Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.
Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!
Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.
O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.
Îți mulțumim pentru înțelegere!
Cum să scap de gândurile de hulă împotriva lui Dumnezeu?
Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro
Frate Cosmin, spusele Sfântului Pavel pot să fie edificatoare:
„Tot sufletul să se supună înaltelor stăpâniri, căci nu este stăpânire decât de la Dumnezeu; iar cele ce sunt, de Dumnezeu sunt rânduite. Pentru aceea, cel ce se împotrivește stăpânirii se împotrivește rânduielii lui Dumnezeu. Iar cel ce se împotrivesc îşi vor lua osândă. Căci dregătorii nu sunt frică pentru fapta bună, ci pentru cea rea. Voiești, deci, să nu-ţi fie frică de stăpânire? Fă binele şi vei avea laudă de la ea” (Rom. 13, 1-3).
În esență, misiunea Poliției este una creștină, căci prin personalul său specializat apără drepturile fundamentale ale persoanelor, adică viaţa şi integritatea corporală, proprietatea publică şi privată, previne şi combate fărădelegile. De aceea nu este păcat să ne adresăm lor atunci când viața ne este pusă în pericol, ori când ne sunt încălcate anumite drepturi, ori bunurile noastre ne sunt prăduite.
Cu bune doriri,
Pr. Mihail