Tratați bronșita cu sirop de pătlagină

Bronșita reprezintă o inflamație a căilor respiratorii care conectează traheea de plămâni, cele mai frecvente simptome fiind febra ușoară, respirația deficitară, durerea la nivelul plămânilor și respirația șuierătoare.

Pentru prepararea siropului de pătlagină aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 100 g de frunze de pătlagină proaspăt culese
  • 500 g zahăr brun
  • 500 g de miere de albine bio sau organică
  • jumătate de pahar cu apă.

Frunzele bine spălate și ușor zvântate se dau prin mașina de tocat carne, iar în piureul astfel obținut se adaugă restul ingredientelor și se pun într-un vas pe foc, lăsând să fiarbă la foc mic până ce amestecul se îngroașă.

Se păstrează în recipiente din sticlă.

Se administrează câte o linguriță de sirop, de 3 ori pe zi.

Remediul este eficient în caz de tuse, bronșită, traheobronșită, afecțiuni digestive și intestinale, grăbește vindecarea rănilor superficiale, detoxifiere sangvină, dureri în gât.

Consumul acestui sirop este contraindicat persoanelor care suferă de diabet, gastrită, ulcer gastro-duodenal, hipertensiune, palpitații.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie