Trei remedii naturale pentru vederea slabă, cauzată de diabet

Cele mai frecvente complicații ale diabetului sunt ateroscleroza, neuropatia, retinopatia, nefropatia, infarctul, accidentul vascular cerebral.

Pentru a ameliora simptomele complicațiilor acestei boli la nivel oftalmic, vă propunam trei remedii naturale:

  1. Într-un termos puneți 2 linguri cu rădăcină de pir și turnați 300 ml de apă clocotită. Închideți termosul și lăsați la infuzat peste noapte. Dimineața se strecoară și se consumă câte o jumătate de pahar, de 4 ori pe zi, înainte de masă cu 60 de minute.
  2. Preparați o soluție din jumătate de linguriță cu miere de albine bio sau organică și 2 lingurițe cu apă distilată. Picurați câte 2 picături în fiecare ochi, de 2 ori pe zi.
  3. Puneți la fiert un pahar cu apă, iar când apa dă în clocot adăugați o linguriță cu miere de albine, bio sau organică. Fierbeți timp de 5 minute, la foc mic, după care trageți vasul de pe foc și lăsați la răcit. Se picură câte 2 picături în fiecare ochi, de 2 ori pe zi.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie