Mic-dejun cu fructe și cereale
Cerealele și fructele conțin fibre care asigură buna funcționare a tractului digestiv, scăderea colesterolului și a glucozei din sânge, totodată dându-ne energie.
Pentru această variantă de mic-dejun, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- o cană cu iaurt natural neîndulcit sau kefir
- 2 linguri cu fulgi de cereale integrale neîndulcite
- jumătate de cană cu afine
- o linguriță cu pulbere de scorțișoară
- 1-2 lingurițe cu miere.
Puneți într-un bol iaurtul cu cerealele și scorțișoara, amestecați și lăsați-le peste noapte în frigider.
Adăugați fructele a doua zi și consumați.
Dacă folosiți fructe congelate, amestecați-le odată restul ingredientelor, de seara.
Poftă bună!
Salată cu pește
Humus libanez
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro