Mic-dejun cu somon afumat

Stil de viaţă

Mic-dejun cu somon afumat

Micul-dejun nu doar că ne scapă de foame, dar ne dă și energie pentru întreaga zi.

Pentru a prepara acest mic-dejun, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 3-4 fâșii subțiri de somon afumat
  • 2 ouă de țară
  • sare și piper, după gust
  • suc de lămâie proaspăt stors
  • o linguriță cu ulei de măsline presat la rece
  • o mână cu spanac baby
  • 5-6 roșii cherry tăiate în jumătate.

În mijlocul unei farfurii întinse puneți spanacul și roșiile. Stropiți-le cu suc de lămâie și ulei, asezonați-le cu un strop de sare și amestecați ușor.

Adăugați deasupra somonul.

Într-o tigaie neaderentă, unsă cu ulei, prăjiți ouăle. Când acestea sunt gata, transferați-le peste spanac. Ideal este ca gălbenușul să fie moale, deoarece se digeră mult mai repede.

Consumați ca atare sau alături de o felie de pâine integrală sau graham.

Poftă bună!

Citește despre: