Mic-dejun cu somon afumat
Micul-dejun nu doar că ne scapă de foame, dar ne dă și energie pentru întreaga zi.
Pentru a prepara acest mic-dejun, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 3-4 fâșii subțiri de somon afumat
- 2 ouă de țară
- sare și piper, după gust
- suc de lămâie proaspăt stors
- o linguriță cu ulei de măsline presat la rece
- o mână cu spanac baby
- 5-6 roșii cherry tăiate în jumătate.
În mijlocul unei farfurii întinse puneți spanacul și roșiile. Stropiți-le cu suc de lămâie și ulei, asezonați-le cu un strop de sare și amestecați ușor.
Adăugați deasupra somonul.
Într-o tigaie neaderentă, unsă cu ulei, prăjiți ouăle. Când acestea sunt gata, transferați-le peste spanac. Ideal este ca gălbenușul să fie moale, deoarece se digeră mult mai repede.
Consumați ca atare sau alături de o felie de pâine integrală sau graham.
Poftă bună!
Salată cu pește
Humus libanez
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro