Omletă cu ardei copți și ciuperci

Stil de viaţă

Omletă cu ardei copți și ciuperci

    • Omletă cu ardei copți și ciuperci
      Omletă cu ardei copți și ciuperci

      Omletă cu ardei copți și ciuperci

Unul dintre cele mai simple feluri de mâncare, omleta poate fi preparată de oricine fără a fi nevoie de ingrediente complicate.

Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 ardei grași roșii copți și curățați
  • 250 g de ciuperci brune tocate cubulețe
  • 6 ouă organice bătute
  • sare și piper
  • o legătură mică de arpagic verde tocat (Allium schoenoprasum).

Într-o tigaie neaderentă încinsă puneți o lingură cu ulei de rapiță presat la rece, ciupercile și un strop de sare.

Dați focul la mediu și căliți ciupercile până acestea devin rumene, iar apa lăsată de acestea este complet evaporată. Amestecați des pentru a nu se prinde.

Adăugați apoi ardeii grași, tăiați în jumătate, fâșii, cubulețe, după cum vă place și turnați deasupra ouăle bătute cu sare și piper. Presărați deasupra arpagicul tocat.

Întoarceți omleta cu o spatulă atunci când partea de jos este făcută, sau puteți amesteca în tigaie constant, până ce tot oul este gătit.

Se servește ca atare, sau alături de salata preferată.

Poftă bună!

Citește despre: