Omletă rapidă cu ciuperci
Un mic-dejun consistent ne dă energie pe parcursul zilei și ne ferește de gustările nesănătoase, hipercalorice.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 3 ouă
- jumătate de ardei gras
- o mână mare cu ciuperci tăiate felii subțiri
- o lingură cu ulei de măsline presat la rece
- sare și piper
- 3 linguri cu smântână.
Într-o tigaie încinsă se pun uleiul împreună cu ciupercile, un strop de sare și ardeiul gras tocat cubulețe. Se lasă la călit până când apa eliminată de ciuperci se evaporă complet, iar legumele sunt înmuiate.
Într-un bol se bat ouăle, după care se încorporează smântâna. Se adaugă legumele, se asezonează cu sare și piper, se amestecă, după care se toarnă totul înapoi în tigaie și se amestecă continuu, până când compoziția se leagă.
Omleta se servește caldă, alături de o salată de legume sau salată verde.
Poftă bună!
Humus libanez
Paste cu smântână și ciuperci
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro