Penne cu nuci și somon
Acizii grași esențiali omega-3 trebuie să facă parte din alimentația săptămânală, dacă nu chiar zilnică, a fiecăruia dintre noi, nucile și somonul fiind două surse delicioase.
Pentru a prepara această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 100 g de somon afumat sau făcut la grătar/ cuptor
- o mână cu spanac sau valeriană
- o mână cu miez de nucă
- sare și piper
- suc de lămâie
- o lingură cu ulei de măsline
- o cană cu penne integrale.
Pastele se pun la fiert în apă cu sare, respectându-se timpii de fiert de pe ambalaj, după care se pun la scurs într-o strecurătoare. Se transferă, apoi, într-un bol încăpător, în care se adaugă somonul rupt bucățele și spanacul.
Se face un sos din sare, piper, ulei de măsline și suc de lămâie care se toarnă peste ingredientele din bol. Se amestecă și se servește.
Poftă bună!
Humus libanez
Paste cu smântână și ciuperci
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro