Prânz rapid
Alăturarea de proteine animale cu legume sau salată este ideală nu doar pentru siluetă, ci și pentru sănătatea sistemului digestiv.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 3 frunze de salată roșie
- 3 frunze de salată verde
- o mână cu roșii cherry
- o mână cu spanac baby
- sare și piper
- un sfert de piept de pui
- 1-2 linguri cu ulei de rapiță presat la rece
- o lingură cu oțet balsamic
- o lingură cu ulei de măsline presat la rece.
Pieptul de pui se asezonează cu sare și piper pe ambele părți și se prăjește într-o tigaie neaderentă, încinsă, în care ați pus uleiul de rapiță.
Dați focul la mediu și prăjiți pieptul de pui pe fiecare parte pentru 3-4 minute. Dacă aveți o tigaie grill, doar ungeți-o cu puțin ulei.
Când este gata, scoateți pieptul de pui pe un șervet absorbant și lăsați-l să stea pentru 2-3 minute.
Separat, tocați salata, tăiați roșiile cherry în jumătate și puneți-le într-un bol. Adăugați spanacul, uleiul de măsline, sare și oțetul balsamic. Amestecați.
Serviți pieptul de pui cu salata proaspăt preparată.
Poftă bună!
Salată cu pește
Humus libanez
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro