Prânz rapid

Alăturarea de proteine animale cu legume sau salată este ideală nu doar pentru siluetă, ci și pentru sănătatea sistemului digestiv.

Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 3 frunze de salată roșie
  • 3 frunze de salată verde
  • o mână cu roșii cherry
  • o mână cu spanac baby
  • sare și piper
  • un sfert de piept de pui
  • 1-2 linguri cu ulei de rapiță presat la rece
  • o lingură cu oțet balsamic
  • o lingură cu ulei de măsline presat la rece.

Pieptul de pui se asezonează cu sare și piper pe ambele părți și se prăjește într-o tigaie neaderentă, încinsă, în care ați pus uleiul de rapiță.

Dați focul la mediu și prăjiți pieptul de pui pe fiecare parte pentru 3-4 minute. Dacă aveți o tigaie grill, doar ungeți-o cu puțin ulei.

Când este gata, scoateți pieptul de pui pe un șervet absorbant și lăsați-l să stea pentru 2-3 minute.

Separat, tocați salata, tăiați roșiile cherry în jumătate și puneți-le într-un bol. Adăugați spanacul, uleiul de măsline, sare și oțetul balsamic. Amestecați.

Serviți pieptul de pui cu salata proaspăt preparată.

Poftă bună!

De la același autor

Ultimele din categorie