Salată cu iz mexican
Proaspătă și foarte nutritivă, mâncarea mexicană își face loc și în preferințele multora dintre noi, deoarece se poate adapta ușor gustului fiecăruia.
Pentru a o prepara, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- o căpățână de salată verde
 - jumătate de ardei gras roșu, tăiat cubulețe
 - o roșie de grădină, tăiată cubulețe
 - un avocado mic tăiat cubulețe
 - suc de lămâie
 - un ardei iute tocat mărunt
 - o linguriță cu ulei de măsline presat la rece
 - o conservă de 400 g de fasole roșie, spălată și scursă
 - o conservă mică cu boabe de porumb dulce
 - un piept de pui mic, tăiat cuburi
 - sare și piper, după gust.
 
Pieptul de pui se asezonează cu sare și piper și se rumenește pe toate părțile într-o tigaie neaderentă, cu o lingură de ulei de rapiță presat la rece.
Separat, amestecați într-un bol restul ingredientelor.
Adăugați pipetul de pui când este gata, amestecați și serviți salata proaspătă.
Poftă bună!
Tocăniță de pui cu ciuperci
Mic-dejun de inspirație englezească
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro