Salată cu iz mexican

Stil de viaţă

Salată cu iz mexican

Proaspătă și foarte nutritivă, mâncarea mexicană își face loc și în preferințele multora dintre noi, deoarece se poate adapta ușor gustului fiecăruia.

Pentru a o prepara, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • o căpățână de salată verde
  • jumătate de ardei gras roșu, tăiat cubulețe
  • o roșie de grădină, tăiată cubulețe
  • un avocado mic tăiat cubulețe
  • suc de lămâie
  • un ardei iute tocat mărunt
  • o linguriță cu ulei de măsline presat la rece
  • o conservă de 400 g de fasole roșie, spălată și scursă
  • o conservă mică cu boabe de porumb dulce
  • un piept de pui mic, tăiat cuburi
  • sare și piper, după gust.

Pieptul de pui se asezonează cu sare și piper și se rumenește pe toate părțile într-o tigaie neaderentă, cu o lingură de ulei de rapiță presat la rece.

Separat, amestecați într-un bol restul ingredientelor.

Adăugați pipetul de pui când este gata, amestecați și serviți salata proaspătă.

Poftă bună!

Citește despre: