Salată de fasole cu mentă
Fasolea nu este doar foarte hrănitoare – ea conține multe fibre care ajută digestia, dar și proteine de calitate superioară.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- o cutie de 400 g de fasole fiartă
- 6-7 frunze de mentă
- o mână mare cu roșii cherry
- parmezan ras.
Fasolea se pune într-o strecurătoare și se trece printr-un jet de apă rece, după care se lasă la scurs 10-15 minute.
Puneți pe foc o tigaie nonaderentă, iar când tigaia este încinsă puneți fasolea și lăsați-o până când devine crocantă la exterior. Interiorul boabei trebuie să fie moale.
Amestecați cu grijă în tot acest timp, pentru a nu strivi boabele.
Când fasolea este gata, transferați-o într-un bol încăpător.
Adăugați roșiile cherry tăiate în jumătăți, menta tocată, o lingură cu ulei de măsline, sare și piper.
Amestecați ușor și presărați deasupra puțin parmezan ras mic.
Poftă bună!
Supă cremă de broccoli
Salată de primăvară cu brânză feta
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © doxologia.ro