Salată de fasole cu mentă
Fasolea nu este doar foarte hrănitoare – ea conține multe fibre care ajută digestia, dar și proteine de calitate superioară.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- o cutie de 400 g de fasole fiartă
- 6-7 frunze de mentă
- o mână mare cu roșii cherry
- parmezan ras.
Fasolea se pune într-o strecurătoare și se trece printr-un jet de apă rece, după care se lasă la scurs 10-15 minute.
Puneți pe foc o tigaie nonaderentă, iar când tigaia este încinsă puneți fasolea și lăsați-o până când devine crocantă la exterior. Interiorul boabei trebuie să fie moale.
Amestecați cu grijă în tot acest timp, pentru a nu strivi boabele.
Când fasolea este gata, transferați-o într-un bol încăpător.
Adăugați roșiile cherry tăiate în jumătăți, menta tocată, o lingură cu ulei de măsline, sare și piper.
Amestecați ușor și presărați deasupra puțin parmezan ras mic.
Poftă bună!
Humus libanez
Paste cu smântână și ciuperci
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro