Salată de fasole cu mentă

Stil de viaţă

Salată de fasole cu mentă

Fasolea nu este doar foarte hrănitoare – ea conține multe fibre care ajută digestia, dar și proteine de calitate superioară.

Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • o cutie de 400 g de fasole fiartă
  • 6-7 frunze de mentă
  • o mână mare cu roșii cherry
  • parmezan ras.

Fasolea se pune într-o strecurătoare și se trece printr-un jet de apă rece, după care se lasă la scurs 10-15 minute.

Puneți pe foc o tigaie nonaderentă, iar când tigaia este încinsă puneți fasolea și lăsați-o până când devine crocantă la exterior. Interiorul boabei trebuie să fie moale.

Amestecați cu grijă în tot acest timp, pentru a nu strivi boabele.

Când fasolea este gata, transferați-o într-un bol încăpător.

Adăugați roșiile cherry tăiate în jumătăți, menta tocată, o lingură cu ulei de măsline, sare și piper.

Amestecați ușor și presărați deasupra puțin parmezan ras mic.

Poftă bună!

Citește despre: