Salată de fasole cu ton
Extrem de rapid de preparat, sățioasă și plină de nutrienți, salata de fasole este salvatoare în zilele supraaglomerate, când timpul pentru gătit este poate prea puțin.
Pentru a prepara această salată, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 400 g de fasole fiartă
- 150-200 g de ton în suc propriu
- o ceapă roșie tocată solzișori
- o legătură de pătrunjel tocată grosier
- o lingură de ulei de măsline presat la rece
- sare și piper, după gust
- o lingură cu suc de lămâie.
Dacă nu aveți răbdare să fierbeți fasolea, puteți folosi o conservă, doar să treceți boabele sub un jet de apă rece înainte de a le pune într-un bol și să le lăsați un pic la scurs.
Apoi, amestecați toate ingredientele într-un bol și consumați salata ca atare.
Poftă bună!
- Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro