Salată de inspirație mexicană
A încerca ceva nou din punct de vedere culinar este o provocare pentru mulți dintre noi, dar experiențele noi nu pot decât să ne îmbogățească existența.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- o conservă de 400 g cu fasole roșie sau neagră
- o conservă de 200 g cu porumb dulce
- un ardei gras galben sau portocaliu
- un gogoșar roșu
- un ardei iute
- 1-2 morcovi dați pe răzătoare mare
- o legătură cu pătrunjel verde
- o lingură cu pastă de măsline
- sare, piper, după gust
- o lingură cu muștar
- o lingură cu oțet balsamic
- 2-3 linguri cu ulei de măsline presat la rece.
Scurgeți conservele într-o strecurătoare, după care treceți legumele pe sub un jet de apă rece. Lăsați-le apoi la scurs.
Într-un bol, frecați bine între mâini morcovul amestecat cu oțetul și un praf de sare și lăsați-l să stea câteva minute la marinat.
Între timp, tocați ardeiul și gogoșarul cubulețe și puneți-le într-un bol mare.
Adăugați pătrunjelul tocat mărunt, fasolea și porumbul scurse bine, ardeiul iute tocat mărunt și morcovul.
Asezonați cu ulei de măsline, pastă de măsline, muștar, sare și piper.
Amestecați bine și serviți salata ca atare.
Poftă bună!
Beneficiile consumului de ciuperci
Salată cu pește
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro