Și sfinții au fost copii: mesaje de la cei mici pentru Cuvioasa Parascheva (I)

14 Octombrie 2021 00:19 Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva

Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva este trăită și de copii. Aceștia au așternut pe hârtie dorințele și rugăciunile lor către Sfânta, iar noi ne-am gândit să le împărtășim cu dumneavoastră în această perioadă specială.

Ramona: „Dragă Sfânta Parascheva,

Eu îmi doresc un câine pentru că nu am cu cine să mă joc. Am frate, dar el are deja 15 ani și nu prea mai vrea să stea cu mine. Te rog din tot sufletul!”

***

Ioana: „Mult stimată Sfântă Parascheva,

Mi-aș dori ca puii cațelei mele, Bela, să fie sănătoși, voioși, bucuroși și iubitori ca și mama lor.”

***

Karina: „Dragă Sfântă Parascheva,

Stiu că vin la tine foarte des și că tot timpul mă rog de sănătate și fericire. Dar astăzi aș vrea să mă rog pentru o fetiță pe care o cheamă Rebeca. Ea are cinci ani și are o boală gravă.

Este o fetiță cu părul negru ca noaptea, care din cauza bolii poartă ochelari și nu mai are dinți. Rebeca face un tratament în altă țară, care o ajută foarte mult, dar care costă mulți bani.

Mi-aș dori ca ea să poată face tratamentul în București și să se facă bine cât mai repede.”

***

Maria: „Dragă Sfântă Parascheva,

Te rog să o faci să se simtă mai bine pe bunica mea. Măcar s-o faci să meargă. Te rog!”

***

Cosmin: „Dragă Sfântă Parascheva,

Îmi doresc să fiu sănătos, să fiu deștept, să ne înțelegem bine în familie și ca sora mea să nu mai fie bolnavă și să vobească.”

***

Alexia Maria: „Dragă Sfântă Parascheva,

Mi-aș dori de la tine ca familia mea să fie sănătoasă și fericită. Aș mai vrea ca la școală să învăț bine și eu și fratele meu mai mare, Alex.

Și ultimul lucru, îmi mai doresc un cățeluș să se joace cu motanul meu.”

***

Alex: „Sfântă Parascheva,

Te rog, dacă ai putea, să-mi îndeplinești o dorință. Ai putea să-mi vindeci părinții? Mama e bolnavă, iar tata are gripă. Dacă ai putea, îți mulțumesc cu toată inima.”

***

Elena: „Sfântă Parascheva,

Dacă ai putea să Îi spui lui Dumnezeu să o vindece pe bunica mea. Este bolnavă de diabet și acum aproximativ 6 luni a căzut în casă, s-a lovit la picior și de atunci nu se mai poate ridica din pat.”

***

Andrei: „Bună!

Sfântă Parascheva, eu îți cer ca părinții mei, care nu mai sunt împreună, să nu se mai certe când se văd. Nu mi se pare în regulă să se certe. Eu sper că o să alegi calea de care îți scriu. Când o să mor sper să te văd, Sfântă Parascheva!”

***

Elena: „Dragă Sfântă Parascheva,

Te-aș ruga să-i salvezi pe toți copiii sărmani/ orfani, pentru că și ei ar trebui să aibă tot ce avem și noi și mai ales părinți, pe tine și pe Dumnezeu lângă ei.”

 

Vezi și: Și sfinții au fost copii: mesaje de la cei mici pentru Cuvioasa Parascheva (II)

Și sfinții au fost copii: mesaje de la cei mici pentru Cuvioasa Parascheva (III)

Ultimele din categorie