Și sfinții au fost copii: mesaje de la cei mici pentru Cuvioasa Parascheva (II)

10 Octombrie 2020 00:03 Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva

Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva este trăită și de copii. Aceștia au așternut pe hârtie dorințele și rugăciunile lor către Sfânta, iar noi ne-am gândit să le împărtășim cu dumneavoastră în această perioadă specială.

Maria:

„Te rog să îmi aduci, din nou, frații în România, pentru că îmi este foarte greu fără ei și să fiu singur la părinți.”

***

Antonia Nicola:

„Eu îmi doresc sănătate pentru toată familia, să nu li se întâmple nimic rău și toate întâmplările să fie bune. Iar de le va fi greu, Dumnezeu să-i ajute.”

***

Luigi:

„Dragă Sfântă Cuvioasă Parascheva,

Vreau să-ți spun să-i dai sănătate lui Mama și Tata. Aș mai vrea și o bunică, dar nu se poate pentru că e moartă.

Mulțumesc.”

***

Patricia:

„Îmi doresc doar sănătate pentru familia mea și pentru bunicile mele, mai ales pentru bunica mea bătrână. Te rog, dă-i sănătate!”

***

Alexandru Gabriel:

„Sfântă Parascheva,

Te rog frumos, din tot sufletul, să-mi faci mama mea să se facă foarte bine. Ea este bolnavă de rinichi, cu sinusurile și coloana. Este internată în spital și te rog să mi-o faci bine!”

***

Claudia:

„Dragă Sfântă Cuvioasă Parascheva,

Eu îți cer ca tu să îi aduci înapoi pe frații mei: George, Alex, David și Bety. Ei nu au murit, dar sunt plecați în altă țară și mi-e așa de dor de ei, mai ales de George.

Îți mulțumesc!

P.S. Și pentru mine: note mai bune și puțină minte.”

***

Andreea:

„Stimată Sfântă Parascheva,

Te rog să faci două lucruri pentru mine: să le scapi pe cele două bunici ale mele să nu mai aibă diabet și să faci o minune să o convingi pe mamaia mea de la țară să mai vrea un cățeluș.”

***

Denisa:

„Dragă Parascheva,

Te rog să fiu sănătoasă, fratele meu de 5 ani să fie sănătos și verișoara mea și tataia să fie sănătoși, și să vină mama mea să mă vadă. Nu am mai văzut-o de la 7 ani și acum am 10 ani.”

***

Paula:

„Sfântă Parascheva,

Am aflat că tu ajuți copiii și am și eu o dorință: poți să mă vindeci? Fiindcă tușesc și tot iau medicamente și fără rezultat. Mama s-a speriat că nu mă mai vindecam și a decis să merg la doctor.”

***

Miryam:

„Dragă Cuvioasă Sfântă Parascheva,

Îmi doresc să ai pace și iubire, să te binecuvânteze Domnul. Tu ai fost salvatoarea săracilor, tu ai murit cu credință și iubire. Știu că tu ai dat lucruri săracilor, dar dacă ai fi păstrat măcar o haină călduroasă, ai fi trăit. Așa tu trăiai mult mai mult și ai fi făcut mai multe bucurii și fapte bune oamenilor.”

***

Bianca:

„Sfântă Parascheva,

Am auzit multe despre tine. Mă gândesc de mult la un cățeluș drăgălaș. Părinții mei nu mă lasă cu un pui de câine în casă, dar știu că dacă o să-l găsească în casă o să li se facă milă de el și o să mă lase să-l păstrez.

Poți, te rog, să îmi îndeplinești acest vis? Să îmi aduci tu un pui de câine?”

***

Mădălina:

„Sfântă Parascheva,

Te rog să îmi dai multă sănătate și mie și familiei mele, să nu am nici o boală nici eu, nici familia mea, iar oamenii răi să se facă buni.

Îți mulțumesc. Ține-ne sănătoși! Eu cred în tine!”

Ultimele din categorie