Și sfinții au fost copii: mesaje de la cei mici pentru Cuvioasa Parascheva (III)

13 Octombrie 2020 00:03 Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva

Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva este trăită și de copii. Aceștia au așternut pe hârtie dorințele și rugăciunile lor către Sfânta, iar noi ne-am gândit să le împărtășim cu dumneavoastră în această perioadă specială.

Monica:

„Sfântă Cuvioasă Parascheva,

Mi-aș dori să îmi îndeplinești cea mai mare dorință. Eu îmi doresc ca fratele meu să nu se îmbolnăvească niciodată, ca nu cumva să moară ca tataia Gigi și tataia Nicolae.”

***

Maria:

„Sfântă Parascheva,

Eu te rog să nu mai fumeze tata. Pentru mama vreau să învețe. Pentru Ioana vreau să aibă minte și sănătate și pentru mine sănătate, minte și să iau rezultate foarte bune la înot la Pitești.”

***

Ana Maria:

„Sfântă Cuvioasă Parascheva,

Te rog să fiu sănătoasă, să îi ajuți pe părinții mei să fie sănătoși și toată familia. Și să îmi dai minte să învăț foarte bine, te rog frumos.

Și papagalul meu să fie sănătos și să trăiască foarte mult. Și cățelul meu de la țară să fie sănătos. Și bunica mea să fie sănătoasă.

Eu cred că se va îndeplini.”

***

Nicoleta-Daniela:

„Dragă Sfântă Parascheva,

Mie îmi trebuiesc multe lucruri, dar o să te rog doar câteva. Întâi, vreau ca mama să se însănătoșească, să aibă serviciu pentru a putea să ne luăm o casă, iar pentru mine aș vrea așa: să fiu sănătoasă, deșteaptă și, dacă se poate, un pisoi. Sper că o să poți, dar și ca tata să mă iubească.”

***

Andreea Ștefania:

„Dragă Sfântă Cuvioasă Parascheva,

Te rog frumos, dacă poți, să îmi îndeplinești următoarele dorințe:

Dacă poți să mă ajuți să fiu mai înțeleaptă și să iau note bune la concursul „Amintiri din copilărie” la toate etapele, și ca fratele meu să fie mai înțelept și să nu mai fie certat de nimeni. Te mai rog ca mama să se împace cu mamaia și tataia din partea lui tata și cu tataia și mamaia din partea lui mami.

Te rog mult și sper că nu este prea mult ce ți-am cerut.”

***

Daria-Nicole:

„Dragă Sfântă Parascheva,

Te rog, ajută-mă să învăț bine la școală. Dă-le sănătate familiei mele, părinților, bunicilor.

Fratele meu să fie cuminte și să ne înțelegem, să fie pace și armonie în familie.”

***

Ana:

„Sfântă Parascheva,

În lume există mulți oameni nevoiași. Te rog, ajută-i și oferă-le cele necesare unui trai mai ușor: mâncare, apă, haine și încălțăminte. Scapă-i de bolile care le dau bătăi de cap.”

***

Andreea:

„Sfântă Cuvioasă Parascheva,

Mi-aș dori să te întâlnesc și să îmi dai minte pentru școală și să nu se îmbolnăvească părinții mei. Te rog!”

***

Eva:

„Dragă Cuvioasă Parascheva,

Îți mulțumesc că sunt sănătoasă și dacă poți să îmi îndeplinești dorința de a primi un telefon, te rog să mi-o îndeplinești.”

***

Diana:

„Dragă Cuvioasă Parascheva,

Îți mulțumesc că sunt sănătoasă, fericită, și aș dori să îmi îndeplinești o dorință: îmi doresc sănătate pentru toți cei vii și cei morți.

Pentru mine, înțelepciune și un ghiozdan din piele cu paiete argintii.”

***

Erika:

„Vreau să se facă bine mama lui Alex. Te iubesc mult de tot.”

***

Ariadna:

„Dragă Parascheva,

Vreau să mă ajuți cu trei membri din familia mea: mama, străbunica și fratele meu, Alex. Străbunica mea are 93 de ani și are o problemă cu plămânii, mama are 42 de ani și îi e rău și fratele meu are probleme cu respirația.

Eu te rog să îi însănătoșești și să le aduci bucurii și mulțumiri.”

Ultimele din categorie