Siropul de păpădie combate calculii biliari

Stil de viaţă

Siropul de păpădie combate calculii biliari

  • Siropul de păpădie combate calculii biliari
   Siropul de păpădie combate calculii biliari

   Siropul de păpădie combate calculii biliari

Binecunoscută pentru efectele sale detoxifiante și diuretice, păpădia este o plantă versatilă, folosită pentru tratarea unei game variate de afecțiuni.

Pentru a prepara remediul de astăzi aveți nevoie de următoarele ingrediente:

 • 3 cuișoare
 • un baton de scorțișoară
 • 500g de miere de albine bio sau organică
 • 2 pumni de petale proaspete de păpădie.

Toate ingredientele se amestecă într-un borcan din sticlă care se închide ermetic și se lasă la macerat într-un loc călduros, ferit de căldura directă a soarelui, timp de 21 de zile.

Se consumă 2 linguri zilnic, dimineața, la micul-dejun.

Remediul are efect hematoproteic, antibacterian, cicatrizant, expectorant, stimulează activitatea bilei, rinichilor și ficatului, combate tusea, are efect antioxidant, calmant, scade tensiunea arterială, ameliorează simptomele gutei, reumatismului și aterosclerozei, stimulează diureza, scade nivelul de colesterol, scade febra, combate diareea.

Persoanele care suferă de disfuncții ale vezicii biliare, au calculi biliari mari sau probleme renale nu ar trebui să consume acest preparat fără acordul medicului specialist.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: