Leacul bunicii pentru tuberculoza pulmonară

Tuberculoza este o infecție bacteriană contagioasă, cauzată de bacteria Mycobacterium tuberculosis sau bacilul Koch.

Cele mai frecvente simptome ale tuberculozei pulmonare sunt tusea însoțită de mucus gros, cu sau fără sânge, tahicardie, mărirea în volum a gâtului, febra, frisoanele, slăbiciune generală, dureri în piept, pierdere în greutate și transpirațiile nocturne.

Ca tratament adjuvant, vă propunem astăzi următorul remediu natural, pentru a cărui preparare aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 50 de rădăcini de pătlagină proaspăt culese
  • 1 kg de morcov
  • 1 kg de ceapă
  • 1 kg de hrean
  • o mână generoasă de usturoi curățat
  • 2 kg de miere polifloră.

Ceapa curățată se pune la copt în cuptor. Între timp, se spală bine rădăcinoasele și usturoiul și se dau prin mașina de tocat. Când ceapa este coaptă, se lasă la răcit, după care se transformă în piure.

În final se omogenizează toate ingredientele într-un borcan din sticlă, care se închide ermetic și se lasă să stea timp de 7 zile.

La finalul perioadei de macerare se poate începe tratamentul, administrându-se câte 8 lingurițe zilnic, până ce întrega cantitate de preparat este terminată.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie