Leacuri pentru hipotensiune

Hipotensiunea reprezintă valoarea mică a tensiunii arteriale, afecțiunea fiind la fel de gravă ca și hipertensiunea.

Pentru că de multe ori simptomele hipoteniunii sunt similare altor afecțiuni, un control medical specializat de rutină este obligatoriu pentru diagnosticarea acestei boli.

Vă propunem astăzi câteva remedii pentru a echilibra valorile tensiunii arteriale, în mod natural:

  • Pasta de migdale - se prepară astfel: se pun 5 migdale crude într-un pahar cu apă și se lasă peste noapte. A doua zi dimineață migdalele se pasează, până se obține o pastă fină, moment în care se consumă, împreună cu un pahar cu apă plată.
  • Hreanul ras - se amestecă într-un borcan din sticlă 10 linguri de hrean ras mic, cu 10 linguri de miere de albine. Amestecul se păstrează la frigider, borcanul fiind închis ermetic. Se administrează zilnic câte o linguriță din acest amestec, dimineața, după micul-dejun.
  • Ceaiul de sunătoare - se prepară astfel: într-o cană cu apă se pun 2 lingurițe cu plantă uscată și mărunțită, se acoperă vasul și se lasă la infuzat timp de 10-15 minute, după care se strecoară și se consumă 2 căni pe zi, timp de 10 zile.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie