Am citit articolul "Rugăciunea mamei nu are egal". Desi mai particip la Sf Liturghie, la rugaciunile bisericii, uneori sunt nedumerita, ce inseamna sa te rogi? Zic sincer ca nu stiu. Mi-as rupe inima in doua sa I-o daruiesc Domnului sa ma auda ce-mi doresc pt copiii mei sau pt altele ce le intampin( am doi copii pe care ii cresc singura de mici). Cred ca exagerez sa fie perfect totul, note mari, ascultatori, intelepti, jucausi dar va intreb cum sa procedez mai bine decat sa-i tot bat la cap mai bine sa-i spun lui Dumnezeu ce ma doare?? E mai importanta rugaciunea mea pt copii, decat banii pe care-i dau preotului ca jertfa? Uneori tind sa cred ca conteaza banii pt un pomelnic, nu sunt chibzuita nici aici. Mii de multumiri pt toate raspunsurile si sa ne ocroteasca Maica Domnului mereu!!
Cum să fie rugăciunea?
Danila întreabă:
Răspunsuri:
Citește alte articole despre: rugăciune

Despre Pr. Ioan Valentin Istrati
Preotul Ioan Valentin Istrati s-a născut în 8 februarie 1975 în Iaşi, fiul Preotului Prof. Ioan Istrati, nepot al Preotului Colonel Ioan Istrati. ...
Cuvinte duhovniceștiTexte de autorOrtodoxia în lumeTraduceriPuncte de vedereReligia în lumeÎntreabă preotulMănăstiriVideo
vezi mai multe +
Rugăciunea din toată inima este frângerea inimii atunci când mulţumim cu lacrimi pentru tot ceea ce am primit şi cerem cu toată credincioşia noi daruri. Contează foarte mult să vă rugaţi dumneavoastră mereu, cât de des, neîncetat, şi să se roage şi preoţi, duhovnici pentru dumneavoastră. Aşa că încredinţaţi totul lui Dumnezeu şi Maicii Sale, însă cereţi ajutorul şi preoţilor, continuaţi cu educaţia atentă a copiilor şi lucraţi toate cele bune spre mântuire.
Jertfa de la Biserică e importantă pentru că numele celor pomeniţi devin miride care vor fi turnate în Potirul cu Sângele lui Hristos Mântuitorul. Este nevoie şi de rugăciune multă acasă, puneţi copiii să se roage că au mare putere în faţa lui Dumnezeu.
Pr. Ioan Istrati
Adaugă comentariul tău