Cura cu miere pentru prevenirea osteoporozei

Stil de viaţă

Cura cu miere pentru prevenirea osteoporozei

  • Cura cu miere pentru prevenirea osteoporozei
   Cura cu miere pentru prevenirea osteoporozei

   Cura cu miere pentru prevenirea osteoporozei

Pentru că osteoporoza ia avânt la nivel mondial, numai în România fiind diagnosticate un milion de femei până acum, vă propunem astăzi un remediu natural care are rolul de întări sistemul osos și de a preveni, astfel, apariția acestei boli.

Cele mai frecvente simptome ale bolii sunt durerile de spate, durerile la nivelul șoldului sau a membrelor inferioare, scăderea progresivă în înălțime, postura încovoiată, mersul deficitar, neputința de a ridica greutăți sau a depune efort, fracturile care apar în urma traumatismelor minore precum strănutul, aplecarea, rotirea trunchiului sau ridicarea unui obiect ușor.

Pentru că această boală ia avânt la nivel mondial, numai în România fiind diagnosticate un milion de femei până acum, vă propunem astăzi un remediu natural care are rolul de întări sistemul osos și de a preveni, astfel, apariția acestei boli.

Pentru prepararea acestui remediu, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

 • 200g de miere de pădure
 • 50g de polen
 • 200g de făină de orez
 • 100ml de lapte dulce nefiert.

Puneți toate ingredientele într-un borcan din sticlă închis la culoare și omogenizați-le cu o lingură de lemn, după care închideți ermetic borcanul și păstrați-l la frigider.

Se administrează câte 3 linguri de preparat zilnic, pe stomacul gol, cu 2 ore înaintea meselor principale.

Dacă nu găsiți făină de orez, o puteți prepara chiar dumneavoastră acasă, râșnind boabele cu ajutorul unei râșnițe de cafea.

Acest preparat este recomandat și celor care vor să își păstreze tonusul și vitalitatea.

Persoanele care vor să înceapă acestă cură în scopul prevenirii osteoporozei este bine să știe că, de obicei, acestă boală se manifestă la femei înainte de instalarea menopauzei, iar la bărbați după vârsta de 40 de ani.

Mai multe informații și remedii naturale împotriva osteoporozei puteți găsi aici.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: