Trei remedii naturale împotriva astmului

Astmul bronșic este o boală inflamatorie, care are ca efect limitarea cantității de aer care trece prin bronhii. Cele mai frecvente simptome sunt respirația șuierătoare, dificultate în respirație, expectorație și senzația de apăsare pe piept.

1. Luați un pahar cu suc proaspăt de lămâie și un pahar cu zahăr și turnați-le într-un borcan din sticlă. Turnați apoi conținutul unei sticle de cognac de calitate superioară. Agitați energic, până ce zahărul se dizolvă și păstrați preparatul într-un recipient din sticlă.

Se administrează câte o o lingură, de trei ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă.

Simultan acstui tratament se va consuma și o infuzie preparată dintr-o cană cu apă fierbinte, o lingură de podbal, o lingură de sovârf. Apa și plantele se lasă timp de 60 de minute la infuzat într-un termos, după care se va consuma câte o lingură la fiecare două ore, până ce infuzia se consumă. Acest remediu este eficient în caz de bronșită.

2. Într-un borcan din sticlă amestecați 250g de cafea măcinată și 500g de miere de albine bio sau organică. Se administrează câte jumătate de linguriță, timp de 21 de zile, cu jumătate de oră înainte de masă. Amestecul se ține într-un loc ferit de lumină.

3. Puneți într-un borcan din sticlă 500g de miere de albine bio sau organică, 100g de unt, 70g de hrean ras fin, 70g de usturoi pisat. Omogenizați ingredientele cu o lingură de lemn. Se administrează câte o lingură din acest amestec, de trei ori pe zi, cu 60 de minute înainte de masă, timp de 60 de zile.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie