Mic-dejun englezesc
Mulți nutriționiști recomandă ca cea mai consistentă masă a zilei să fie micul-dejun, iar britanicii, cu siguranță, respectă acest lucru.
Deși poate părea complicat să preparați acest tip de mic-dejun, cu puțină pregătire dinainte vă va lua doar 5 minute.
Astfel, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 4-5 linguri cu tocăniță de fasole (rețeta noastră o găsiți aici)
- 2 felii de bacon
- 1-2 ciuperci
- 1-2 cârnați țărănești
- 1-2 felii de pâine prăjită
- o roșie
- un ou ochi
- sare și piper, după gust.
Tot ce trebuie să faceți este să încălziți fasolea și să prăjiți baconul, oul, ciupercile întregi și cârnații. Nici roșiile coapte nu sunt rele, dar le puteți lăsa și proaspete, tăiate felii sau rondele.
Așezați toate ingredientele pe o farfurie și consumați proaspăt.
Poftă bună!
Humus libanez
Paste cu smântână și ciuperci
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro