Quiche cu sparanghel

Stil de viaţă

Quiche cu sparanghel

Ideală pentru masa de prânz sau chiar pentru un picnic, tarta quiche este ușor de preparat și foarte sățioasă.

Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • aluat pentru quiche (rețetele noastre le găsiți aici)
  • 7-8 roșii cherry
  • 2 ouă bătute
  • 150 g parmezan ras fin
  • 500 g de sparanghel proaspăt
  • 2 căței de usturoi (opțional) pisați fin
  • 3-4 frunze de salvie tocate mărunt
  • frunzele de cimbru de la 4-5 crenguțe verzi
  • 150-200 ml de smântână.

Puneți într-un bol ouăle, smântâna, parmezanul, usturoiul și verdeața. Asezonați cu sare și piper și omogenizați.

Turnați această compoziție în crusta de aluat coaptă în prealabil.

Puneți deasupra sparanghelul tăiat în bucăți mai mari și roșiile cherry.

Dați tava la cuptorul preîncălzit la 180ºC pentru 35-45 de minute, până ce compoziția se încheagă și este ușor rumenă.

Tarta se servește călduță sau rece, ca atare, sau alături de o salată de sezon.

Poftă bună!

Citește despre: