Salată cu piept de pui
Dacă ați făcut un pui la cuptor și ați rămas cu ceva resturi, le puteți refolosi încorporându-le într-o salată.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 400 g de piept de pui gătit la cuptor sau fiert
- o salată verde mai mică
- o ceapă de mărime medie
- o țelină mică
- o gulie
- 3 roșii
- sucul unei jumătăți de lămâie
- feliile unei portocale zemoase
- sare, piper, după gust
- o legătură de pătrunjel
- 2 linguri cu ulei de măsline presat la rece.
Puneți într-un bol pieptul de pui tăiat fâșii sau cubulețe.
Adăugați țelina dată pe răzătoarea mare, roșiile tăiate felii, salata tocată fidelulță, ceapa tocată solzișori, gulia tăiată felii subțiri și feliile de portocală.
Asezonați cu sare, piper, suc de lămâie, pătrunjel tocat mărunt și ulei de măsline.
Amestecați bine și serviți salata ca atare.
Poftă bună!
- Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro