Salată de legume cu ou

Stil de viaţă

Salată de legume cu ou

Consumați cu moderație, într-o manieră sănătoasă, cartofii nu trebuie să lipsească din alimentație, aceștia fiind o bună sursă de energie, fibre și nutrienți.

Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • un ardei gras roșu, tocat cubulețe
  • un ardei gras portocaliu, tocat cubulețe
  • o ceapă roșie de mărime medie, tocată mărunt
  • 4 fire de ceapă verde, tocate rondele subțiri
  • 7-8 cartofi de mărime medie
  • 4-5 ouă fierte tari, tocate mărunt
  • sare și piper, după gust
  • 5-7 linguri cu ulei de măsline presat la rece
  • măsline (opțional).

Cartofii se spală și se pun la fiert întregi. Adăugați în apa în care-i fierbeți și o lingură cu sare.

Când cartofii sunt fierți, iar furculița intră ușor în ei, se trag de pe foc, se scurg de apă, se curăță de coajă și se taie felii sau cubulețe.

Puneți cartofii într-un bol, adăugați restul ingredientelor, asezonați cu sare și piper și amestecați.

Consumați salata ca atare, simplă.

Puteți păstra salata la frigider pentru 2-3 zile.

Poftă bună!

Citește despre: