Salată de păstăi cu ton
O salată ușoară, atât de preparat, cât și de digerat.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 500 g de păstăi fierte
- o conservă cu ton în suc propriu
- 3-4 linguri cu ulei de măsline presat la rece
- o conservă mică cu porumb dulce
- jumătate de conservă cu fasole roșie
- sare, piper, după gust.
Conserva de ton se desface și se transferă într-o strecurătoare deasă și se lasă la scurs.
Conservele de fasole și porumb se transferă într-o altă strecurătoare care se ține sub un jet de apă rece până când apa care care se scurge din strecurătoare este limpede. Se lasă apoi la scurs.
Puneți uleiul într-o tigaie neaderentă și adăugați păstăile. Căliți-le la foc mediu pentru 10-15 minute, după care adăugați fasolea și porumbul, dați focul mai iute și amestecați constant pentru 2-3 minute, până când se evaporă toată apa din tigaie.
Transferați apoi amestecul într-un bol, adăugați tonul, asezonați cu sare și piper, amestecați bine și serviți cald sau rece.
Poftă bună!
Cum să ne hrănim sănătos și echilibrat în post? Sfaturi de la un specialist în nutriție
Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro