Salată de valeriană cu piept de pui
Ușoare și pline de fibre, salatele sunt ideale pentru a ne potoli foamea, mai ales spre seară.
Pentru rețeta de astăzi, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 2 mâini cu valeriană
- 2 linguri cu parmezan ras (cu un cuțit de curățat legumele)
- jumătate de piept de pui mic, tăiat cubulețe
- 1-2 lingurițe cu oțet balsamic
- o linguriță cu ulei de măsline presat la rece
- sare, după gust.
Pieptul de pui se asezonează cu sare și piper și se prăjește într-o tigaie încinsă, cu o lingură de ulei de rapiță presat la rece.
Rumeniți carnea pe toate părțile, după care trageți tigaia de pe foc și lăsați la răcit.
Când cubulețele de piept de pui sunt călduțe, sau la temperatura camerei, puneți-le într-un bol, împreună cu restul ingredientelor și serviți imediat.
Poftă bună!
- Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro