Despre apa de argint coloidal

Argintul coloidal reprezintă o dispersie lichidă de argint elementar în particulele de argint încărcate pozitiv cu un efect germicid rapid și eficient, putând distruge peste 650 tipuri de microbi.

Acest remediu, fără reacții adverse și contraindicații, dacă este folosit în mod corespunzător, este folosit cu succes încă din anii '30 pentru a elimina streptococi, stafilococi, salmonella, Candida, boala Lyme, Staphylococcus aureus, paraziți, ciuperci, protozoare din sânge și virusuri.

Administrarea se poate face atât intern, cât și extern, fără a se depăși însă doza de referință, care este 5x10-3 mg/kg/zi, ceea ce înseamnă că doza zilnică recomandată este egală cu greutatea corpului în kilograme înmulţită cu 0,005 mg.          

Tip de utilizare Afecțiuni Mod de utilizare
internă, pe cale orală infecţii cu bacterii, ciuperci,viruşi, candidoza, boala Lyme, gripă, febră tifoidă, sifilis, scarlatină, tuberculoză, reumatism, inflamaţii interne şi externe de toate tipurile, infecţii cu paraziţi şi ciuperci, gripă, febra fânului, bronșită, oboseală cronică, leucemie, boala Hodgkin, colită, indigestie, dizinterie, afecțiuni ale vezicii urinare etc. se ţine lichidul în gură, apoi se înghite
extern orice fel de iritații ale pielii, afecțiuni dermatologice, acnee, negi, mătreață, herpes, micoza piciorului, furuncul, răni deschise, tăieturi, arsuri, inflamații, înțepături de insecte, postoperator, dermatită, psoriazis, eczeme, negi, zona zoster, piciorul atletului, cancer de piele, ulcerații ale pielii, boli ale copilăriei etc. prin pulverizare
gargară afecțiuni ale aparatului bucal, amigdalită, abces dentar, gingivită, inflamaţii ale mucoaselor, intervenţii dentare, clătiri după intervenţii chirurgicale, prevenirea problemelor dentare, igiena cavităţii bucale (în locul apei de gură) se plimbă lichidul în gură pentru 2-3 minute după care se scuipă
picături afecțiuni oculare, inflamațiile ochilor și ale țesuturilor conjunctive, curățarea lentilelor de contact, conjunctivită, blefarită etc.  
spray nazal infecții ale căilor respiratorii, sinuzită, herpes, Staphylococcus aureus etc. spray cu dozator
inhalații astm, infecții pulmonare, bronșită spray cu dozator
duș intim hemoroizi, afecțiuni micotice, Candida albicans, Chlamidia trachomatis, Ureaplasma urealiticum, Gardnerella, Neisseria gonorheae, Trichomonas vaginalis, Papilloma virus, Escherichia coli etc. irigator intim

 

Pe lângă acestea, apa de argint coloidal stimulează sistemul imunitar, contribuie la regenerarea ficatului, detoxifierea organismului, regenerarea oaselor, pielii, țesuturilor, acționând, totodată, ca o soluție antiseptică.

Este important de reținut că la manipularea apei de argint nu se vor folosi lingurițe sau alte recipiente metalice, doar de plastic sau sticlă. Se administrează dimineața, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masă. Se pot folosi mai multe tipuri de administrare concomitent.

Contraindicații: depășirea dozei zilnice recomandate poate crește riscul de boli renale sau neurologice și poate duce la apariția unei afecțiuni numite argyria, când pielea pacientului capătă o nuanță albăstrie-gri. Afecțiunea este incurabilă. Poate interfera cu unele medicamente.

Nu depășiți doza zilnică recomandată, nu folosiți excesiv acest produs, consultați și informați medicul specialst înainte de a folosi acest produs.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie