Șnițele transformate
Multor persoane le plac șnițelele, acestea fiind ușor de integrat în diverse tipuri de mâncare.
Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 2 șnițele din piept de pui de mărimea unui pod de palmă
- jumătate de legătură de mărar verde (doar frunzele)
- 2 ardei kapia copți, tăiați fâșii
- o mână mică cu lăstari, la alegere
- o mână mare cu rucola
- o linguriță cu ulei de măsline presat la rece
- un vârf de linguriță de paprika iute
- sare, după gust.
Puneți verdeața într-un bol, împreună cu ardeii, sarea și uleiul. Amestecați-le.
Tăiați șnițelele fâșii și puneți-le deasupra. Presărați paprika deasupra și consumați salata proaspătă.
Poftă bună!
Cum să ne hrănim sănătos și echilibrat în post? Sfaturi de la un specialist în nutriție
Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro