Remediu natural pentru bolile de plămâni

Datorită poluării și degradării aerului, din ce în ce mai multe persoane sunt diagnosticate cu boli precum astmul, bronșita, diverse alergii sau suferă de o tuse supărătoare, aparent fără motiv.

Pentru a trata în mod natural aceste afecțiuni vă propunem un remediu natural. Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 500 ml de sirop de arțar
  • 500 gr de ceapă roșie
  • 1.5 litri de apă plată
  • 2 lămâi de dimensiune medie
  • 7 linguri generoase cu miere de albine.

Puneți siropul de arțar la încălzit pe foc mediu, iar când se încălzește adăugați ceapa tocată mărunt și lăsați timp de 3-4 minute, amestecând continuu, după care adăugați apa și lăsați să fiarbă până ce lichidul scade la mai puțin de o treime.

Trageți apoi vasul de pe foc și lăsați la răcit. Când amestecul este complet rece, adăugați mierea de albine și sucul celor 2 lămâi. Amestecați cu o lingură de lemn până se omogenizează toate ingredientele și lăsați să stea peste noapte.

Dimineața, se filtrează amestecul cu ajutorul unui tifon, iar lichidul astfel obținut se păstrează într-un recipient din sticlă, la frigider.

Se administrează câte o lingură, de 3 ori pe zi, cu 15-20 de minute înaintea fiecărei mese principale. În cazul copiilor mai mari de 1 an, se administrează câte o linguriță înainte de fiecare masă principală a zilei.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie