Trei sucuri pentru îndepărtarea halitozei

Cele mai frecvente cauze ale halitozei sau respirației urât mirositoare sunt igiena orală deficitară, cariile, protezele dentare, infecțiile gingivale, infecții ale gâtului, sinuzita, infecții pulmonare, afecțiuni hepatice, gastrice sau consumul unor alimente.

Vă propunem astăzi trei sucuri care contribuie la eliminarea acestei probleme:

  1. într-un blender puneți sucul obținut de la 250 g de morcov și 125 g de spanac tânăr. Mixați și consumați imediat, cu înghițituri mici;
  2. puneți într-un blender sucul unei jumătăți de sfeclă roșie mare și un castravete cornishon. Mixați și consumați imediat;
  3. într-un robot de bucătărie puneți un măr verde, sucul unei portocale și o mână cu frunze de mentă. Mixați și consumați imediat.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie