Ce puteți trata cu vin fiert roșu. Varianta 2
Băutura preferată a iernii, vinul fiert este utilizat cu succes și pentru tratarea unor afecțiuni.
Pentru a prepara acest vin aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 300 ml de vin roșu sau negru, bio sau organic;
- un sfert de linguriță de pudră de scorțișoară sau jumătate de baton de scorțișoară;
- 2-3 lingurițe cu zahăr;
- 2 felii de lămâie cu tot cu coajă;
- 2 felii de portocală cu tot cu coajă;
- 2 felii de măr.
Se pune vinul la fiert într-un vas împreună cu restul ingredientelor și se lasă la fiert, la foc mic, timp de 10-15 minute din momentul în care începe să dea în clocot.
La sfârșit se strecoară și se consumă cât de fierbinte este suportabil.
Concomitent consumării vinului, se face și o baie fierbinte la picioare în care ați dizolvat 1-2 mâini generoase de sare grunjoasă neiodată.
Remediul este eficient în tratarea răcelilor și stimularea circulației periferice.
*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.
De ce este bine să mâncăm nuci caju
18 noiembrie – Ziua Europeană a Informării despre Antibiotice
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro