Daniel Buzdugan: „Lucrurile care ne aduc cu adevărat fericirea sunt gratis: dragostea, prietenia, natura, credința în Dumnezeu”

Actorul și omul de radio ieșean Daniel Buzdugan a publicat zilele trecute, pe o rețea de socializare, o fotografie cu cei doi copii ai săi, Luca și Maria, alături de un scurt mesaj, în care subliniază faptul că dragostea, prietenia, natura, credința în Dumnezeu sunt „lucrurile care ne aduc cu adevărat fericirea”.

„Sora mai mică îl cară în spate pe fratele mai mare. „Mi se pare totul așa ușor acum, parcă zbor”, a exclamat Măriuci după ce l-a lăsăt jos pe Luca, după vreo 80 de metri de traseu. Zic: da Măriuci, vezi, așa e și în viață: să nu fugi de greutăți, că omul fără greutăți nu știe ce înseamnă FERICIREA!

Iar când vine timpul ajutorului nu există om mic sau mare, ci om care ajută și om care nu ajută! Viata noastră e ca un război zi de zi. Să fii puternică, Măriuci, și să nu-ți fie frică pentru că, atunci când îți va fi frică, vei pierde! Și să nu încerci să-ți cumperi fericirea, dragă Măriuci, pentru că lucrurile care ne aduc cu adevărat fericicirea sunt gratis: dragostea, prietenia, natura, credința în Dumnezeu...”, a scris Daniel Buzdugan.

Vezi și:

Ultimele din categorie