„Încercați să fiți vii dacă vreți să fiți iubiți. Morții nu se iubesc între ei” – Părintele Constantin Necula

Evitați să transformați iubirea în teorie pentru că, în situația asta, veți pierde absolut tot. Evitați să citiți cărți de comunicare, pentru că vă pierdeți comunicarea și vă recomand, din toată inima, încercați să fiți vii dacă vreți să fiți iubiți.

Despre iubire este suficient să spun un singur cuvânt. Iubirea este un „cine”, nu un „ce”. Tot ceea ce învățăm și vedem în jurul nostru este să căutăm un „ce”, care să înlocuiască un „cine” și de aici vine disperarea noastră de a cumpăra, de a citi, de a mânca, de a zbura, de a cădea. Da, suntem obsedați și de cădere.

Rămâne doar să identificați acel „cine”. Până și „machiata” zi a îndrăgostiților are un nume: Sfântul Valentin, adică o persoană. Evitați să transformați iubirea în teorie pentru că, în situația asta, veți pierde absolut tot. Evitați să citiți cărți de comunicare, pentru că vă pierdeți comunicarea și vă recomand, din toată inima, încercați să fiți vii dacă vreți să fiți iubiți. Morții nu se iubesc între ei. Vă îmbrățișez cu iubire!

De la același autor

Ultimele din categorie