Mască de față antioxidantă

Stil de viaţă

Mască de față antioxidantă

  • Mască de față antioxidantă
   Mască de față antioxidantă

   Mască de față antioxidantă

Vinul roșu este cunoscut pentru efectele sale antioxidante, cae protejează pielea împotriva efectelor radicalilor liberi.

Pentru prepararea măștii aveți nevoie de următoarele ingrediente:

 • o lingură cu miere de albine bio sau organică
 • un albuș de ou organic
 • 3 linguri de vin roșu natural (preparat în casă, fără adaos de zahăr).

Ingredientele se omogenizează până se obține o pastă omogenă.

Masca se aplică apoi pe fața curățată în prealabil și clătită cu apă călduță pentru a deschide porii, se lasă să acționeze timp de 15-20 de minute, după care se îndepărtează cu apă călduță și se clătește cu apă rece pentru a închide porii.

Deoarece compoziția măștii este aproape lichidă, puteți înmuia un tifon steril în compoziție, pe care apoi îl aplicați pe față, continuând pașii expuși mai sus.

Masca are rolul de a preveni îmbătrânirea prematură, menține și redă elasticitatea pielii, previne apariția ridurilor, detoxifică pielea, previne apariția acneei și contribuie la tratarea acesteia și stimulează circulația sangvină locală.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: