Salată cu pui – idee de refolosire a resturilor de la masa anterioară

Stil de viaţă

Salată cu pui – idee de refolosire a resturilor de la masa anterioară

Mulți dintre noi facem uneori un pui întreg la cuptor, dar când se răcește, parcă nu mai are același gust, și uităm de el prin frigider.

Pentru a evita risipa de alimente, vă propunem astăzi o rețetă sănătoasă și ușoară, la care puteți folosi orice bucățică de carne rămasă de la o masă anterioară.

Astfel, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • carne de pui gătită la cuptor
  • o căpățână de salată verde
  • 1-2 roșii, ideal de grădină
  • 2 castraveți
  • o lingură cu ulei de măsline
  • o linguriță cu oțet balsamic de calitate superioară
  • sare, după gust.

Tocați salata fâșii sau rupeți-o în bucăți, după ce ați spălat-o bine.

Adăugați feliile de roșii și cele de castraveți, un praf de sare, bucățelele de carne, cam cât două mâini mici, pentru două persoane, uleiul de măsline, oțetul balsamic și amestecați.

Mâncați salata proaspăt preparată.

Poftă bună!

Citește despre: