Cura cu miere și lămâie împotriva obezității

Mierea, în combinație cu lămâia diminuează colesterolul și stimulează arderile, fapt care duce la eliminarea grăsimilor acumulate în organism.

Această cură reprezintă o combinație alcalină care tratează problemele legate de surplusul de greutate, fără a pierde energia și vitaminele din organism, stimulând totodată metabolismul.

Mierea de albine mobilizează grăsimile depozitate în organism, transformându-le în energie pentru funcţiile normale, purificând astfel sângele.

Pentru a beneficia de acestă proprietate trebuie să amestecați într-un pahar cu apă sau ceai, o parte de miere de albine (de preferat polifloră, sau miere cât mai închisă la culoare, bio, sau organică) și două părți de lămâie. Amestecul se conumă zilnic, de două ori pe zi, dimineața, pe stomacul gol. Apa sau ceaiul trebuie să fie la temperatura camerei sau călduță, dar niciodată fierbinte, pentru că astfel se distrug elementele nutritive din miere.

Deoarece este un tonic digestiv, puteți consuma acest amestec după o masă la care ați consumat grăsimi, pentru a vă detoxifia organismul.

Pentru ca rezultatele acestei cure să fie cele scontate, trebuie să recurgeți la un regim alimentar bogat în legume, fructe, cu puține prăjeli, grăsimi de origine animală (mai puțin pește) și carbohidrați. De asemenea, este recomandată începerea unui program de execiții fizice regulate.

*****

Obezitatea este cea mai frecventă boală metabolică, definită ca fiind acea condiţie fizică a corpului atunci când depunerilor de grăsime excesive au loc în ţesuturi, acestea putând afecta inima, rinichii, ficatul şi articulaţiille. Prin urmare, persoanele supraponderale sunt predispuse la mai multe boli cum ar fi diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, artrita, bolile de ficat şi ale vezicii biliare, apneea obstructivă de somn, bolile de inimă, astmul, unele tipuri de cancer, osteoartrita.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește alte articole despre: obezitate, miere de albine, cură, lămâie, cură de slăbire

De la același autor

Ultimele din categorie