Trei ceaiuri care scad nivelul de colesterol "rău"

Stil de viaţă

Trei ceaiuri care scad nivelul de colesterol "rău"

Nivelurile ridicate de colesterol pot cauza boli de inimă, accidente vasculare cerebrale sau alte afecțiuni grave, de accea este important să remediem din timp acest dezechilibru.

Vă propunem astăzi trei variante de caiuri care vă redau sănătatea:

  1. într-un vas cu 250 ml de apă puneți 5 g de rădăcină de lemn dulce uscată și lăsați la fiert, la foc mic, timp de 15 minute, după care trageți de pe foc, acoperiți vasul și mai lăsați alte 15 minute la infuzat. Consumați cel mult 3 căni pe zi;
  2. faceți un amestec din părți egale de hibiscus, păpădie și sunătoare. Într-o cană cu apă fierbinte adăugați o linguriță din amestecul preparat anterior, acoperiți vasul și lăsați la infuzat timp de 10-15 minute. Strecurați și consumați neîndulcit, câte 1-2 căni zilnic, timp de 30 de zile;
  3. într-o cană cu apă fierbinte puneți 2 lingurițe cu frunze de păpădie uscate și mărunțite. Acoperiți vasul și lăsați la infuzat timp de 10 minute, după care strecurați și consumați câte 3 căni pe zi.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: