Trei remedii naturale pentru curățarea ficatului

Stil de viaţă

Trei remedii naturale pentru curățarea ficatului

    • Trei remedii naturale pentru curățarea ficatului
      Trei remedii naturale pentru curățarea ficatului

      Trei remedii naturale pentru curățarea ficatului

Cu toții știm cât de importantă este sănătatea ficatului pentru buna funcționare a organismului, de aceea vă propunem câteva remedii naturale, ușor de preparat.

1. Într-un vas de sticlă adăugați un litru de apă plată sau de izvor, 500 g de rădăcină de hrean ras fin și 150 g de miere de albine. Închideți ermetic vasul, agitați energic timp de 2-3 minute și lăsați la macerat, timp de 24 de ore.

Se administrează câte o lingură de amestec, de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înaintea meselor principale.

2. Faceți un amestec din câte 50 ml de suc de castravete, sfeclă roșie și morcov și consumați o singură dată pe zi, imediat după preparare, cu inghițituri mici și dese. Remediul este eficient și pentru stimularea vezicii biliare, dar și pentru curățarea acesteia.

3. Faceți un amestec din 75 ml de zeamă de varză murată și câte 65 ml de suc de roșii proaspăt obținut (exclus conserve!) și consumați-l zilnic. Acest remediu poate fi administrat pe perioade îndelungate de timp.

Este important ca pe întreaga perioadă a acestor remedii să consumați apă din abundență, pntru a facilita eliminarea toxinelor din organism.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: