Cură pentru curățarea ficatului

Stil de viaţă

Cură pentru curățarea ficatului

  • Cură pentru curățarea ficatului
   Cură pentru curățarea ficatului

   Cură pentru curățarea ficatului

Eliminarea toxinelor din organism nu doar contribuie la buna funcționare a acestuia, dar îmbunătățește și aspectul pielii, părului, energizându-ne totodată.

Pentru a prepara acest remediu aveți nevoie de următoarele ingrediente:

 • 500 grame de miere de albine de provenență locală (combate alergiile de sezon)
 • 100 grame de semințe de in crude, măcinate 
 • 2 lămâi neceruite
 • 4 căței de usturoi.

Curățați una dintre lămâi de coajă și tocați-le mărunt pe amandouă, după care puneți-le într-un blender, adăugați restul ingredientelor și mixați până obțineți o pastă omogenă. Transferați compoziția într-un borcan din sticlă și păstrați-l la frigider, închis ermetic.

Se administrează câte o lingură, de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale cu 10-15 minute, timp de cel puțin 30 de zile.

Pentru că usturoiul poate da reacții advderse dacă este consumat concomitent cu administrarea unor medicamente, vă recomandăm să consultați lista noastră de medicamente aici și să consultați medicul specialist înainte de a începe această cură.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: